Kære sportsinteresserede.

Her kan du læse den elektroniske udgave af Team Copenhagens magasin CPH sport. 

Det printede magasin er nu erstattet af vores nyhedsbrev, CPHsport Inspration, som udkomer 10 gange årligt med artikler indenfor den københavnske eliteidræt.

Her kan du som udøver, træner, talentudvikler, sportschef eller bare interesseret i eiliteidrættens verden finde spændende artikler, der går tæt på livet som topudøver, cheftræner eller spirende talent.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her: www.teamcopenhagen.dk/oplev-cphsport/kom-med-i-club-cphspor 

og lad dig inspirere af artiklerne her www.teamcopenhagen.dk/cphsport-inspiration  

God fornøjelse.

Venlig hilsen
Team Copenhagen

 

Annoncér i CPHsport Inspiration med et topbanner - og få velskrevet content til brug på din virksomheds SoMe-platforme

Ønsker din virksomhed, at blive positivt eksponeret i forbindelse med vores artikler om dygtige københavnske eliteudøvere, trænere eller talenter på vej, så er muligheden her.

Samtidig er det muligt at bruge artiklerne som lidt anderledes og interessant indhold på f.eks. Facebook og dermed udvide virksomhedes reach.   

Ønsker du at høre mere om annoncemulighederne, er du meget velkommen til at kontakte Team Copenhagen på tlf. 33 66 39 83 eller pr mail.

Se et eksempel på en artikelannoncør her: www.teamcopenhagen.dk/cphsport-inspiration/artikler/store-maal-i-sigte/soeskendepar-til-vm

Med din annonce støtter du samtidig Team Copenhagens arbejde for at løfte eliteidrætten og talentudviklingen i København.

 

  

er hovedsponsor for Team Copenhagen

    ...